Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili tavır çabucak bapnın muhtemel olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı aldatmaırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma işçiliklemleri hızlı bir halde strüktürlabilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı esna opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile daha kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

Ekseriya yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Bu kapılar anayasa olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanoğlu panik olabilir ve bulundukları sahaı ayrılma etmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma ehil olan baplar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Müstacel çıkış kapıları strüktürsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Bapların esaslıca özellikleri adidaki Yangın çıkış kapısı istanbul gibidir:

Report this wiki page